Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ambitieus en beroepsmatig - Drummen voor de professional.

Voor drummers die het beste uit zichzelf willen halen en ambitieus zijn is er bij Drumschool Matthijs Ament in Alkmaar een grote hoeveelheid uitdagend studiemateriaal, inspirerende oefeningen, brede ervaring en specialistische kennis te vinden. Er is een min of meer algemeen aanvaard totaalpakket aan vaardigheden dat je moet beheersen om succesvol op professioneel niveau te kunnen werken. Daarbij is het enorm belangrijk om te leren om echt in dienst van de muziek te spelen en tegelijkertijd je eigen unieke stem te ontwikkelen. 

We trainen intensief op: groove en timing, klankvoorstelling, locking in met de bassist, analyse, trommeltechniek, stijlbeheersing, soleren, omgaan met stress en presteren onder druk, chart reading, podium techniek, instrument kennis, reflectie en zelfkennis.

Naast de focus op muziek en drums is er ook aandacht voor ondernemerschap in de muziekindustrie en hoe je kunt leren om professioneler te werken.

Voor kandidaten die toelating willen doen voor de muziekvakopleiding/conservatorium studie, ligt het accent meer op de specifieke persoonlijke zaken die verbetering nodig hebben met het oog op de toelatingseisen van de opleiding. Voor de opleidingen is talent, groeipotentieel, studiediscipline en motivatie enorm belangrijk.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren