Gratis proefles plannen

Drumles in Alkmaar en omgeving door drumleraar Matthijs Ament.

Drumschool Matthijs Ament is opgericht in het jaar 2000 en gevestigd aan de rand van de Oosterhout in Alkmaar Zuid. Er komen leerlingen uit heel Noord-Holland. De Drumschool is zeer goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer vanuit Heerhugowaard, Heiloo, de Beemster, Bergen en Koedijk.

Er wordt drumles gegeven van maandag tot en met zaterdag.

Je kunt in de meest uiteenlopende muziekstijlen drumles, en voor de meest verschillende situaties coaching krijgen. Aangepast aan jouw eigen unieke muzikale ontdekkingsreis. Jouw vragen, mogelijkheden en uitdagingen staan centraal. Je wordt zo breed mogelijk opgeleid. De feedback die je krijgt is oprecht, helder en constructief.

Er is een enorme collectie studiemateriaal en lesboeken uit binnen- en buitenland aanwezig. Ook voor klassiek slagwerk en wereldmuziek. Het lesmateriaal, de lesruimte en de instrumenten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het lokaal is akoestisch aangepast aan de drums en voorzien van direct daglicht. Het drumstel is een Sonor Hillite of een Gretsch New Classic en de bekkens zijn professionele modellen van Zildjian en Paiste. Het digitale slagwerk is een uitgebreide Roland TD-50, het beste elektronische drumstel ter wereld. Verder is de studio voorzien van een backline met 3 gescheiden  monitor groepen.  Het is een fijne ruimte om te repeteren, voor band coaching en het geven van workshops tot 10 personen.

Vanwege de akoestische isolatie is er een krachtige climate control/airco die door het hele jaar heen zorgt voor gefilterde lucht met een aangename temperatuur.

Les kinderen

Les kinderen

Les volwassenen

Les volwassenen

Les professional

Les professional

Leerlingen

Bekijk de diploma's die te halen zijn en wie welke technieken en grooves al onder de knie heeft. 

Bekijk leerlingen

Vakanties

Vakanties en vrije dagen in het rooster vindt je op deze pagina.

Vakanties

Drumstel huren

Wil je een drumstel eerst uitproberen voordat je besluit er een aan te schaffen? Dat kan bij Drumschool Matthijs Ament .

Voordelen van huren: je kunt zonder risico ervaren hoeveel geluid zo’n instrument maakt of hoeveel ruimte het inneemt. Als je na een tijdje zeker weet dat je een eigen instrument wilt aanschaffen dan weet je beter wat je echt nodig hebt.

Wij kunnen je adviseren en helpen bij het kiezen van een huur drumstel bij Drumschool Matthijs Ament.

DRUMSTEL HUREN