Drumles voor volwassenen

Starten met drummen of je verder ontwikkelen als drummer, maar je bent geen 21 meer.......“Kan dat nog?......Heeft het zin?”        Ja, absoluut! Bij Drumschool Matthijs Ament helpen we je daarbij.

Het vermogen om nieuwe dingen te leren gaat gelukkig je hele leven door.  Je kan al snel leren om mee te spelen met jouw favoriete muziek. Talent en passie zijn de belangrijkste succesfactoren om beter te worden, niet zozeer de leeftijd. Volwassenen zijn over het algemeen snelle beginner-leerlingen.

Naast de blanco beginners krijgt Drumschool Matthijs Ament ook veel volwassenen op drumles die al goed kunnen spelen. Mensen die al drumles gehad hebben en bijvoorbeeld in een band (willen) spelen.

De Drumschool van Alkmaar zorgt ervoor dat je op een duurzame manier leert. Niet zoveel mogelijk verschillende zaken oppervlakkig voorbij laten vliegen, maar verdiepen en uitwerken. Alles in een tempo dat  jij prettig vindt en met ruimte voor jouw wensen. Ook is er veel aandacht voor de bredere muzikale context en het historisch perspectief om goed te begrijpen waarom er binnen een muziekstijl op een bepaalde manier gespeeld wordt.

Drummen is een gezonde en fantastische manier om zowel je bewegingsapparaat als je brein te stimuleren. Mensen van 60 jaar en ouder hebben een specifieke manier van leren en we hebben hier inmiddels al heel wat ervaring mee opgedaan. Hier geldt nadrukkelijk: de mate van muzikaal gehoor en klankvoorstelling zijn de doorslaggevende factoren met betrekking tot het leren drummen, die zaken zijn belangrijker dan leeftijd.

Er wordt zeer flexibel omgegaan met de lestijden. Lessen verplaatsen of inhalen is geen probleem. De meeste mensen kiezen voor wekelijks een half uur drumles, - of een heel uur drumles om de 2 weken. Maar je kunt zelf bepalen hoe lang je les wilt hebben, lesvormen hieronder zijn ter indicatie. Prijzen zijn inclusief btw.

Prijzen
30 minuten per 2 weken €35,- per maand. (20,5 lessen per jaar)
30 minuten per week €65,- per maand. (41 lessen per jaar)
60 minuten per 2 weken €65,- per maand. (20,5 lessen per jaar)
60 minuten per week €123,50 per maand. (41 lessen per jaar)

Gratis proefles

Wil je ontdekken of drummen iets voor jou is? Maak dan gebruik van een gratis proefles. Tijdens de proefles leer je mij en mijn manier van lesgeven kennen. De ideale manier om kennis te maken met de wereld van drummen!

 

 

 

PLAN EEN GRATIS PROEFLES