Drumles kinderen - Drumleraar Matthijs Ament

Zelf muziek maken, je eigen creativiteit aanspreken, leren omgaan met uitdagingen, samen spelen, leren volhouden en je concentratie verbeteren. Allemaal zaken die bij de Drumschool van Alkmaar  aan de orde komen.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een op maat gemaakte leerroute. Er zijn 3 aparte methodes voor kinderen vanaf 6 jaar. Het lesmateriaal is uitdagend en stimuleert de ontwikkeling van motoriek, timing, muzikaal inzicht, bewust luisteren en algemene muziektheoretische basiskennis.

Er wordt veel gebruik gemaakt van muziek om op mee te spelen. Zowel tijdens de les als bij het oefenen thuis.  

Ouders en verzorgers zijn van harte welkom om tijdens de les aanwezig te blijven. Sommige kinderen vinden het fijn als de ouders zichtbaar zijn, anderen juist niet. De behoefte van het kind is hierin leidend.
Er is een aparte zithoek met tafel in de half-open lesruimte waar men terecht kan.  Hier is gratis koffie en thee beschikbaar.

Om het jonge gehoor te beschermen en de communicatie tijdens het drummen optimaal te benutten wordt er zowel op high-end elektronische drums Roland TD-50 als op akoestische drums gespeeld. De maten van de drums zijn geschikt voor de lengte van kinderen. De akoestische set is een Sonor HiLite (20” bassdrum)

Prijzen:
30 minuten per 2 weken €35,- per maand (20 lessen per jaar)
20 minuten per week €45,- per maand (41 lessen per jaar)
25 minuten per week. €55,- per maand (41 lessen per jaar)
30 minuten per week. €65,- per maand (41 lessen per jaar)

Gratis proefles

Proberen of drumles iets is voor jouw kind(eren)? Maak dan nu gebruik van de gratis proefles. Vraag vrijblijvend een proefles aan voor je zoon of dochter en laat ze kennismaken met de wereld van drummen!

 

PLAN EEN GRATIS PROEFLES