Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Gratis proefles drummen?

Wil je kijken of drumles iets voor jou is? Of wil je jouw zoon of dochter kennis laten maken met de wereld van drummen? Vraag dan een gratis proefles aan.

 

Van beginners tot gevorderden, we kunnen samen bespreken welke vaardigheden je wilt verbeteren. Als ouder of volwassene is het ook toegestaan om tijdens de les aanwezig te blijven, wat voor sommige kinderen erg fijn kan zijn tijdens een eerste les.

 

Vul het formulier hiernaast in voor een gratis proefles. Ik neem contact met je op voor het inplannen van de les. Je kunt natuurlijk ook een gratis proefles aanvragen door een mailtje te sturen naar matthijsament@me.com of te bellen naar 0614183654.

 

Gratis proefles drummen

Plan je gratis proefles

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren